divendres, 10 de maig de 2013

Bubble.us vs Mind42

Bubble.us i Mind42 són dues eines lliures que permeten crear mapes conceptuals on-line.
Tots dos programes són d'utilització molt intuïtiva  i són molt interessants ja que tots dos permeten exportar com a imatge i compartir a internet a través d'URL el resultat final. És una eina 2.0 molt útil per a treballar a classe o des de casa ja que permeten realitzar els mapes col·laborativament. Tot i així, una de les diferències és que el Bubble permet treballar col·laborativament però no pots editar-ho a la vegada. El Mind si que ho permet.
Altres diferències són:


- Buble.us és mes visual, pots afegir colors, dirigir les branques d’arbres... cosa que al Mind42 no.- El mind permet crear enllaços fet que permet que els alumnes posin molta informació a cada nòdul. El bublle no.
                                       vs
Una de les aplicacions que podem donar-li a aquestes eines, a part dels tradicionals mapes conceptuals al final d'un projecte, pot ser l'organització dels temes a tractar a l’assamblea de manera col·laborativa. Durant la setmana els alumnes poden anar introduint aquells temes els quals volen tractar a la propera assamblea. En cas de fer una assamblea general de cicle és força interessant, ja que estas compartint les procupacions i els alumnes poden començar a reflexionar sobre cada tema.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada